Pár gondolat a szakmárólA dolgok nem úgy működnek nap mint nap, ahogy kellene... Így van ez a munkahelyeden, a magánéletben, hivatalokban, politikában, és még az élet számos területén is.

Persze legtöbbször nem a Te hibádból erednek ezek a problémák, hiszen „nem Te öntötted a rossz olajat az autódba, hanem az autószerelő”, „nem Te falaztál ferdén, hanem a kőműves”, és még sorolhatnánk számtalan példát.
 
Ugyanez a helyzet az asztalos szakmával is. Akár az élet minden területén, a kommunikációs problémák okozzák a veszekedések, bosszúságok legnagyobb részét.

A kezdő oldalon olvasott tanácsokat pont azért írtuk, mert egy jól tájékozott ügyféllel mindig jobb és gyorsabb dolgozni, ráadásul tapasztalataink szerint az ilyen emberekből kerül ki a legtöbb elégedett visszatérő megrendelő.

Te sem szeretsz tévedni, és mi sem! Egy jó kapcsolat alapja a bizalom, ennek pedig ára van: a kölcsönös tisztelet! Nekünk tisztelni kell az Otthonod, az időd, a kérésed és még sok mást. Számunkra pedig az esik jól, ha egy jól sikerült munka után elégedetten csettintesz vagy később újabb feladattal bízol meg bennünket.

Akik nem ismerik a bútorokat vagy az asztalos szakmát, egyetlen viszonyítási dologhoz tudnak nyúlni, az pedig az ár. Te is tudod, mi is tudjuk: mindig lesz az olcsóbbnál is olcsóbb, de Te elfogadnál rosszabb minőséget alacsonyabb árért? Ugye nem! Nos... Ezért nem vagyunk mi a legolcsóbbak, ezért nem vállalunk el minden munkát.

Ne hidd, hogy ez azt jelenti, nem becsüljük meg a kis megrendeléseket! Ellenkezőleg! Minden megrendeléssel tisztelettel bánunk, de azt a munkát, amit anyagi okok miatt nem lehet jó minőséggel elvégezni, inkább kihagyjuk. Ez rövid távon a Te érdeked, hosszabb távon a miénk.

Szeretünk dolgozni, szeretünk tanulni, és ha mind a kettőnknek jó, szeretnénk Veled tartani a kapcsolatot évekig!

Köszönjük, hogy ellátogattál az oldalunkra és elolvastad ezt a pár mondatot is!

Üdvözlettel:
asztalos-szekesfehervar.hu

Ui.: Ha segítségre, tanácsra szorulsz, írj bátran, szívesen segítünk!


*A piros csillaggal megjelölt sorokat ne felejtsd el kitölteni!